Cautare

4410 de rezultate pentru "hristache ion" (2.97 secunde)
Liderul taranist Marian Milut l-a felicitat luni pe presedintele de onoare al partidului, Ion Diaconescu, cu ocazia zilei onomastice, si a afirmat ca PNTCD inca exista datita, in mare masura, acestuia. ... A fi taranist presupune sa-i semeni domnului Ion Diaconescu.
Desi acesta a trecut in tabara PNL ca sa se antreneze pentru alegerile locale, presedintele organizatiei galatene a PAE, Ion Stefan, bate din picior ca Marius Stan inca le apartine si ca la mijloc e vorba doar de o curtare a candidatului lor:
Cu toate ca duminica Dutu si-a anuntat cu mare tam-tam candidatura, conducerea centrala a hotarat ieri sa-i retraga sprijinul politic si l-a nominalizat pe Ion Popescu drept candidat al PD-L pentru sefia CJC. ... Ion Popescu:
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
Adunarea a fost presarata de numeroase acuze la adresa lui Ion Popescu, a senatorului Dorel Onaca, dar si a Elenei Udrea.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, condus interimar de Ion Popescu a decis excluderea din partid a inca 13 membri, dintre care un consilier local municipal, Florin Gheorghe, si consilierul judetean Mihai Petre.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
Din cauza crizei economice, institutia condusa de Ion Calinoiu nu isi va mai asuma aceasta obligatie, incepand cu anul competitional 2009-2010.
Inspectoratul Teritorial in Constructii a fost revendicat si de PSD, dar si de PD-L Constanta, motiv pentru care, la concursul organizat in urma cu cateva zile, s-au prezentat atat Ion Florentin (seful interimar al institutiei), cat si Gigi Chiru (foto).
Liderul PNL, Crin Antonescu, il felicita pe Ion Diaconescu la implinirea a 92 de ani, sustinand, intr-un comunicat, contributia presedintelui de onoare al PNTCD la viata politica romaneasca. "Ion Diaconescu constituie pentru noi toti un exemplu uimitor, care merita nu numai admiratia noastra, dar si recunostinta noastra.
Ideea unui Parlament unicameral este "o obsesie personala" a lui Traian Basescu, "suspecta si periculoasa pentru democratia romaneasca", a declarat Ion Iliescu, dupa ce Basescu a anuntat intentia de a organiza un referendum pe aceasta tema, in ziua alegerilor prezidentiale.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. ... Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
"Daca il prind pe la Pades, ii rup picioarele!" Pentru a fi sigur ca firmele din comuna Pades nu vor mai fi "vizitate" de angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice, Morega l-a amenintat public pe Ion Cupa, directorul DGFP, ca ii va rupe picioarele daca va mai trece prin localitatea in care s-a nascut liberalul-sef.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca sambata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca seful statului, Traian Basescu, manifesta o "tentatie totalitara", de a controla totul in Romania.
google-analytics.com